×

Ring oss på: 08-4037 3298 Öppettider: 9-18 (vardagar)

Tillhandahålls av:

Compricer AB

Mr. C

Mer om Kraftringen Energi

Kraftringen EnergiKraftringen Energi

Kraftringen är ett elhandelsbolag som ser sig som ”ett elbolag som är lite närmare än andra”. Deras tänk går kring att kunna ge riktigt bra service till deras kunder i speciellt elområde 4 (södra Sverige) där de är som mest verksamma.

Kraftringen satsar mycket på miljön och erbjuder idag både el märkt ”Bra Miljöval” och ”Förnybar el”. Där den förnybara elen garanterar en produktion från sol-, vind-, vattenkraft och biobränslen. Elen märkt Bra Miljöval är en el som vid produktionen uppfyller kraven från Naturskyddsföreningen som idag har en av världens tuffaste miljömärkning.

Bolaget söker även att ge så mycket tillbaka som det bara går till idrottsföreningar och andra typer av organisationer i Lunds närområde.

Kraftringen är ett energibolag som ägs av de fyra skånska kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma. Verksamheten omfattar produktion, distribution och försäljning av el, gas, värme och kyla, samt energirelaterade tjänster inom service, kommunikation och entreprenader. Kraftringen har runt 400 anställda och cirka 300 000 kunder. Omsättningen uppgår till cirka 3 miljarder kronor.

Kraftringen bestod tidigare av nedanstående elbolag som nu slagits ihop.

- Lunds Energi Försäljning
- Ringsjö Energi Försäljning
- KREAB Försäljning
- Höörs Energi Försäljning
- Kristianstadkraft
- Nynäshamns Energi

Gå tillbaka

Jämför Kraftringen Energi med övriga elbolag och hitta bästa elavtalet för dig!

Något gick snett

Postnummer saknas eller är fel ifyllt

Felaktigt telefonnummer

Allt är i sin ordning nu kan du trycka på Jämför